Om gratis zoekertjes te plaatsen om uw vastgoed te verkopen of te verhuren, KLIK HIER


IMMO ASSENEDE

ImmobiliŽn te koop en te huur in Assenede


FOTO SOORT KOOP/HUUR ADRES GEMEENTE INFORMATIE
Woning Te Koop Oosthoek 86 9968 Oosteeklo MEER_INFO
woning + aanpalende weide te koop. mooi gelegen... 
Woning Te Koop Oude Gentweg 53 9960 Assenede MEER_INFO
een rustig gelegen gezinswoning in uitstekende staat. instapklaar.... 
Appartement Te Koop Dorp 70 9968 Bassevelde MEER_INFO
3 ruime luxe appartementen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding - gelijkvloers 125m≤ met binnentuin - eerste verdiep 125m≤ met zeer ruim terras - duplex op tweede en derde verdiep: 155 m≤ me... 
OM GRATIS IMMO ADVERTENTIES AAN TE VRAGEN, KLIK HIER VASTGOED IN
OOST-VLAANDEREN
Op deze immosite vindt u advertenties met immobiliŽn in Assenede en omgeving die te koop of te huur staan. De zoekertjes zijn gratis en kunnen geplaatst worden door zowel particuliere eigenaars als immokantoren. Daarvoor kan u eenvoudig een wachtwoord aanvragen door een formulier in te vullen. Klik HIER voor het formulier. Ons doel is een zo ruim mogelijk aanbod vastgoed in Assenede en omliggende gemeenten te verzamelen. Dit onroerend goed kan zowel bestaan uit gewone huizen en woningen als villa's, bungalows, hoeves, flats, appartementen, kamers en studio's. Tevens kan bouwgrond worden verkocht of garages kunnen verhuurd worden. ZOEK IMMO wil een marktplaats zijn om te kopen, te huren, te verkopen en te verhuren. Zowel particulieren als makelaars zijn welkom op de beste vastgoedsite van Vlaanderen.

Het dorp Assenede is deel van de provincie Oost-Vlaanderen in het Belgenland. De gemeente maakt deel uit van het zogenaamde Meetjesland en telt vier deelgemeenten. Het inwonersaantal is meer dan 13000 zielen. Assenede is een zeer oude gemeente daar er reeds vermeldingen werden gemaakt in de 10'de eeuw. De locale bevolking spreekt niet over Assenede maar over "Afsnee". Dit is echter geen correcte benaming kan verwarring opwekken met de gemeente Afsnee dichtbij Gent. Een andere benaming voor Assenede is het mosseldorp. Dit komt omdat op het grondgebied enkele uitstekende mosselrestaurants hebben gevestigd. Bovendien ligt Assenede vlak naast Zeeuws-Vlaanderen dat bekend staat om zijn mosselen. Een ander kenmerk van deze gemeente bestaat uit de povere vervoersverbindingen met grote steden zoals Gent en Brussel. Daardoor emigreren soms jonge mensen uit dit dorp.